no heartbreaks or worries about tomorrow

Nu när det ändå är svinkallt och kolsvart ute kan det väl lika gärna bli lite snöigt också? Blir ju så mycket ljusare och mysigare då. Trodde aldrig att jag skulle säga att jag längtar efter täckbyxor och dunjackor men så är det faktiskt, just nu iaf.

someone else's eyes

Ska bjuda min bästa vän på en romatiskt dejt ikväll. Trerätters, såklart. Har precis gjort klart efterrätten och enligt mig är det nog det godaste jag någonsin åstadkommit i köket någonsin! Nu är jag sjukt på g. Nästa etapp - huvudrätten.
Du har ingen aning om vad som väntar dig, gumman

sometimes i don't see a thing

Min tentashopping har äntligen nått min dörr. Och det var inte bara ett paket utan två. Ett av dom hade till och med pallrat sig hit hela vägen från Manchester, det tyckte jag var rätt coolt. Innehållet ska jag kika på lite nu.

You think your days are ordinary

Har blivit som en kvällstradition att spendera en halvtimme med dessa brudar och jag tänker inte bryta den traditionen än på ett bra tag!

i will always love you but right now i just don't like you


i was your sorry ever after

Fördelar med att plugga på distans just nu:
- Inga speciella tider!
- Många pluggpauser!
- Musik på sjukt hög volym!
Fällor...
- Inga speciella tider...
- Många pluggpauser...
- Nätshopping....................

this is for you

Saknar fotografen till dessa bilder så fantastiskt galet mycket.

we are everything we need

Dagens pluggoutfit: flätor, världens skönaste tröja, underställsbyxor och tjocksockar.

don't wanna fight you

Sitter och ser en halvbra film på tv och precis dethär är jag som mest sugen på just nu. Varför har jag ingen choklad hemma när jag som mest behöver den...
Det var goda tider då jag hade hela tre olika mumsiga chokladkakor på skrivbordet..

how much we believed in

Ljus i fönstret, Gavin Degraw på iTunes och en hemtenta på skrivbordet. Det är mitt sällskap för kvällen.

girls just wanna have fun

För första gången i mitt nittonåriga liv fick jag igårkväll gå in i rollen som en sportig åttitalsbrutta. Kände mig sådär lagom snygg om man säger så. Mina badet-kollegor var väldigt påhittiga med sina outfits, egensydda byxor och nyklippt hockeyfrilla bland annat

i forgot about everything i've been through

Jag har redan lyckats kära ner mig i nya underkläder som vi fick från jobbet idag, alldeles för fina. Maja gick igenom mina underklädeslådor ikväll och finally har jag hittat nån som är lika halvgalen i underkläder som jag. Tror att det måste vara någon form av arbetsskada men det är då en arbetsskada som jag absolut kan leva med!

guess we both know

Ta fina bilder i Photobooth? Ja, det är vi riktigt bra på.

we both know exactly what you are

Jag hade tänkt börja på min hemtenta idag men när Mallan ville bjuda mig på våfflor kunde jag inte säga nej. Det var helt omöjligt faktiskt!

my sweetest downfall

Dethär vill jag ha nu. Vinprovning med två ugglegalna brudar långt borta nånstan på någon halvöde vingård i Tyskland. Eller varför inte en liten roadtrip med sjukt bra (eller dålig, beror på hur man ser det) musik och lite för mycket skratt och opassande samtalsämnen? Ugglebrudar, kom hem!

i loved you first

Efter tre universitetsdagar med föreläsningar timme in och timme ut kände jag att godis och en ny bh var precis vad jag behövde för att bli på aningens bättre humör. Nu i rea-tider passade jag på att slå till på bhn jag spanat in ungefär varenda arbetspass på Twilfit sen jag packade upp den i augusti. Köpte en åt syrran också för att vara lite snäll.

when i'm feeling sad and grey can you make it stop

Hade skola idag. Efter föreläsningarna hoppade jag på en buss ner på stan, mötte upp Gustav och drack kaffe vid älven. Så var den dagen räddad! Nu ska jag ta höstens första mörkerspringtur tror jag.


one foot wrong

Titta vilka fina lila saker jag haft på fossingarna hela helgen. Eller fina och fina. Dom är iaf inte helt utnötta på undersidan vilket gör att jag inte glider omkring som bambi inne i badhuset och i korridorerna. Och ganska roliga kollegor har och också som "pimpat crocsen" med polisbilar och grodor.

But the way you play your game ain't fair

Idag fyller mitt körkort ETT HELT ÅR. Känns verkligen sjukt. Känslorna innan prov och uppköring, under prov och uppkörning och speciellt efter prov och uppkörning är några känslor jag kommer bära med mig hela livet. Bland de bästa och värsta känslorna någonsin, jag lovar. Ikväll firar iaf jag och mitt körkort ett år tillsammans med myspys i soffan, en stor godispåse, träningsvärk och en lång skypedejt med min fina Magdalena. Blir lugna kvällar under jobbhelgerna.

i call it stealing, you call it borrow

Nu är det höst, varesig man vill erkänna det eller ej. Därför tänkte jag att nu när allting blir mörkare ska väl även jag bli lite mörkare. Varför? Vet faktiskt inte men det blev håret som fick ta den "mörkare" smällen. Skönt med nystart.

concentrated power of will

Helt plötsligt blev det kul att se på landslagsfotboll igen.

a red carpet ride can take your mind away from anything

Sitter och roar mig med att skicka brutala bilder på hur man behandlar kompartmentsyndrom med hjälp av fasciotomi till några stackars små vänner. Usch, blir helt ärligt lite rädd för att träna igen när man läser om alla skador och sjukdomar. Tror jag tar en lunchpaus nu, även om matlusten är sådär efter de minst sagt otrevliga bilderna. (googla fascitomi om du är nyfiken).
Nu fick du stå ut med lite för mycket, gumman..jag vet!

When you get worried I'll be your soldier.

Oj, råkade visst boka ännu en resa till Oslo. Denna gången över nyår så att vi tre brudar får hålla kvar vid traditionerna och göra en favorit i repris.

And push on through the pain

Min kloka brulla född årgång -90 säger att hon stretchar varje kväll innan hon somnar. Jag ska nog ta efter henne där, stelare tjej än mig får man leta efter just nu! Sen borde man väl sova bättre också om man sträckt ut ordentligt innan man bäddar ner dig? Ska testa ikväll iaf!

längtar efter något som kan rädda mig

Hade en väldigt trevlig kväll igår. Många helsköna brudar alltså. Fast min lilltå hade inte lika kul igår, verkar det som. Vaknade med en blå-röd-lila tre ggr större tå än normalt. AJ.

they got scared when the lights went low.

Var på mysig middag på Skolgatan igår och idag följdes det upp med stenhårt pass på gymmet. Tur att jag har min gymkompis Elenus där och skrattar åt/med mig när det blir jobbigt. Nu ska jag förhoppningsvis få mina ben att sluta skaka av utmattning lagom till kvällens utgång. Dusch och middag borde väl vara säkra knep för det mån tro?
Gymkompis, även kallad jobbkompis och kanske tillochmed bara..kompis? Nu när vi ändå setts några gånger, tänkte jag...haha.

You're my laugh-line when I am blue

Fick världens, kanske genom tiderna, roligaste-finaste-smartaste-sötaste och absolut bästa mail idag. Tack Magda-Airline-Travelguide. Känner dock att mailet var för bra för att visas i sin helhet, endast slutet får duga.


‘Cause sometimes I don’t see a thing

Mina försök till plugg går sådär om jag ska vara ärlig. Finns ju så mycket annat som är roligare, tyvärr. Igår fick jag lunchbesök av Mallan och idag sprang jag på Elenus på gymmet och bjöd hem henne på fika, kan ju inte missa ett tillfälle att socialisera mig, det går ju bara inte för sig! Därför sitter jag nu och försöker traggla in alla kroppens ben, muskler, leder m.m. samtidigt som jag färgar syrrans hår, plockar på rummet och lyssnar på Gavin Degraws nya album (som förövrigt är sjukt bra, Stealing är grym.). Ska ge mig på ett ryck med skelettet nu tänkte jag och sen blir det Greys. Vilken kombo egentligen, plugga anatomi och sen se Greys Anatomy.

även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

52 dagar, det fixar vi. Sen smäller det gumman.

One push is all you'll need

Har inget att säga förutom att jag haft en grymt härlig/döjobbig träningsdag på Storsjöhallen tillsammans med Elena och massa andra helroliga typer. Kommer med största sannolikhet garanterat ha en galen träningsvärk i exakt hela kroppen imorgon. Gruvar mig redan för att kravla mig upp ur sängen imorgon, tur att jag inte har någon tid att passa utan kan ligga kvar så länge jag behöver.

have peace of mind

Sitter halvt utslagen i soffan, en hel shoppingdag med min kära syster tar på, (men är väldigt kul!!) Hoppas Mallanbrallan känner för att göra ungefär lika lite ansträngande aktiviteter som jag ikväll. Ska koka mig en kopp nyinköpt te som jag kan slurpa i mig medan jag väntar på bruden.

RSS 2.0