it starts in my toes, makes me krinkle my nose..

Det känns grymt skönt med lov nu. Även om jag faktiskt inte tycker att skolan är pest och pina. Inte alls. Men efter alla prov, redovisningar och inlämningar så är det nådigt skönt med en paus. En paus på Teneriffa med mormor och morfar. MM, det ska bli kul men jag är så sjukt nervös inför flygresan. Jag vill inte bo ensam på Arlanda en hel natt. Jag blir rädd av bara tanken. Och att måsta gå upp typ 04.20 är inte heller superkul. Men väl framme i mormor och morfars lägenhet så kommer allt nog vara toppen. Jag bryr mig inte så mycket om vädret. Det ska bara bli så skönt att komma bort ett tag. Och hur som helst så är det ju minst 20 grader varmare där än här hemma. :)

Sista kvällen hemma nurå. Ska hjälpa mamma lite mer med maten. Jag är hungrig! (som vanligt--) Sen blir det "bak/film-kväll" hos Nadja- Mina cholkadbollar är goda! Tycker iaf min kära broder, haha. Men han äter allt.. Äh, tur att alla andra också har bakat något. Jag tror inte att vi kommer att gå därifrån hungriga iaf.

Våran klass är dom djur i en bur.
"Tjugo kronor för att se ett djur i bur.. En tia då?" HA, Magda..

 Kolla så snygga!!

(Magda fick igen efter att ta försökt "sälja" Malin. Sebastian var nog bara på fel plats vid fel tidpunkt, haha)

lay me down in a bed of roses!

Åh, jag längtar efter min säng. Den ser bara sådär himla skön ut just nu. Full med kuddar och täcken.  Jag orkar inte tänka mera på resväskor och sånt. Och jag orkar defenetivt inte öppna matteboken även om ett stort prov väntar imorrn. Det får gå dom det går. Det enda jag ska bry mig om ikv är om jag ska börja läsa "Anne Frank's dagbok" eller "I cirkelns mitt". Haha, helt sjukt. Jag börjar snart gråta av beslutsångest. Det är något fel på mig just nu..

 puss på er!

"There will come a day when there be no pain
no heartbreaks or worries about tomorrow" -
Jag älskar detta uttryck!!!!!

all the things you hide from me

Jag är bra på att blåsa i en visselpipa och på att skrika. Malin är bra på att visa hur man ska göra och komma på nya saker. Oj, vad duktiga vi är på att träna småkillarna. Eller.. det är typ bara jag som tycker att dom är små. Seriöst, om man går i femman, då är man fortfarande liten tycker jag :) Det var iaf kul att träna dom. Dom var söta.

Förlåt men jag måste bara berätta att historieprovet gick bra, mycket bra. Tusen gånger bättre av vad jag hade trott, jag spikade. Kjell sa att jag var den första som spikade hans "svårare" prov, YES! :) Då blev jag glad. Sen sa Sara att min redovisning om Anne Holt var superbra. Då blev jag ännu gladare!!
Bilden var jättesvår. Men jag är ändå glad idag.

Snart ska jag fixa maten. Spagetti och köttfärssås får det bli. Det är enkelt och går fort. Sen måste jag börja packa på allvar. Någon träning hinner jag inte med. Iofs så har jag träningsvärk av bodypumpen igår..
Jag började ta fram kläder igår men jag har egentligen ingen aning om vad jag ska ta med mig. ÅH, jag hatar fortfarande att packa. Det är bara jobbigt. Det slutar ändå alltid med att man bara använder en tredjedel av packningen..

Nu är mina fingrar iskalla. Dom brukar bli det när jag skriver på ett tangentbord. Ska ta och värma dom nu.
pusss

Var du tvungen? Ohshit, jag blir bara arg. Nu det är över, fattar du? SO OVER!

to live without you by my side

Jag älskar sovmornar! Helt sjukt skönt att få sova ut litegrann iaf på en vardagmorgon. Och tack vare att våran slöjdlärare ligger på sjukhus så får vi sova ÄNNU längre imorrn. HÄRLIGT! Okej, det är inte kul att han ligger på sjukhus men det är skönt att få börja 1h och 50 min senare :)

Nu borde jag söka bilder till konsthistorian. ÅH, det går inte alls bra! Och jag missade "Gossip girl" igår eftersom jag glömde programmera videon när jag gick och tränare igår.- bajs!

_____________________________________________

"Only you know what it means,
the language that you speak
Only you can read your mind,
the thoughts you hide and seek"


I don't care anymore, baby!
I'm sorry.. but I know you're not,.

but..

"And if I would run I still couldn't hide
The torture remains 'til the end of time"

We'll find a place where the sun still shines.

Guu, så slapp dag! När en tredjedel av klassen är borta och spelar DM blir det ganska lugnt, haha. (Inget dumt menat till er!) Arne var snäll på svenskan och engelskan. Vi gjorde ingenting men fick ändå sluta tidigare. Att titta på när Karin blåser upp en gammal lunga var väl inte så supermysigt men säkert lärorikt. På något sätt. Nejdå, det var bra arr vi fick se alla klaffar i hjärtat och sånt. Sista mattelektionen före provet gick väl inte sådär superbra. Hade fel på hälften av alla tal jag gjorde.. Äh, jag orkar inte tänka på matten nu. Bilden känns lite viktigare just nu. Kan ingenting..

Jag tycker att Malin var ganska duktig som köpteböcker istället för kläder idag. Första gången, enligt henne. Hon köpte en bok om choklad och recept. Jag ska tvinga henne att baka något väldigt chokladigt till mig. :)

Ska gå och se om mamma behöver hjälp med maten. Sen blir det ett pass. Jag som har träningsvärk.. Hur ska det gå?!

je n'aime pas les devoirs du dessin...

"du sa 'je crois TU vous allez les aimez' det ska vara 'je crois QUE vous allez les aimez"-- det var det enda felet jag hade i min franska-dialog som var på 11 LÅNGA meningar. Men tack vare detta fel fick jag ett litet minus efter mitt MVG, haha. Äh, jag ska inte alls vara missnöjd. Men håll med om att det är lite komiskt att man kan vara så hård med betygen.
Stavgång var inte alls jobbigt (som tur var). Vikarien var ju... snygg.
"Hon kan inte ha gått många stavgångar i sitt liv" - citat av Rebecca. Ganska taskigt.. men det stämde faktiskt.
Sen skulle vi ha typ fys inne..
"Åh, det syns ju att ni inte har haft Beson i idrott!! Jag hade honom i tre år"
Issa muttrar "Det syns inte på dig heller...."
Nej, vad dum jag är!

Om någon förstår Konsthistorian eller iaf kommer på hur man ska kunna plugga på den får ni gärna höra av er!

___________________________________________________________________________________

 Titta på halsbandet. Visst är det fint? Min underbara kompis Helena gjorde det till mig i julklapp. Helt sjukt, göra sånna fina saker.. Det skulle jag också vilja. Men jag och praktiska saker är big no no's!  

vänskap som består

Egentligen är det helt sjukt hur mycke man förändras under högstadiet. Hur man byter vänner hit och dit, hur man byter intressen och hur ens vilja förändras hela tiden.
Jag känner verkligen igen migsjälv i detta. Jag minns knappt hur eller vem jag var i sjuan. Det är nog ganska bra egentligen. Sjuan var ju kanske inte precis den bästa tiden i mitt liv. Men i alla fall, när man själv gick i sjuan tänkte man "oj, så stor jag är". Men när jag ser sjuorna nu så går tankarna i banor typ "går inte dom i femman?", de är ju så grymt små! Har vi varit så små? Jag börjar ju undra..
Vänner kommer och går. Men de riktiga vännerna består! Ja, det stämmer faktiskt. Tänk alla gamla "bästisar" man har haft. Vissa är fortfarande bland de bästa som finns, vissa tänker man knappt på längre. Det låter hemskt men så är det ju. Och vissa är och har alltid varit någonstans mittemellan.
Som Nadja sa vid lunchen "vi har suttit tillsammans på nästan varenda lunch i snart tre år", det tycker jag är ganska otroligt eftersom vi alla byter kompisar, intressen och viljor hela tiden. Ibland är man råtaggad på att göra bra ifån sig på detdär provet eller att va en superrolig lördagkväll tillsammans men massor av vänner. Ibland skiter man i skolan och vill bara ligga och gömma sig för världen under täcket.
Trots att vi alla förändras ibland till det bättre, ibland till det sämre så håller vi liksom ihop. Det finns dagar då ingen säger någonting alls när vi sitter och knaprar på våra mackor och det finns dagar då man hör vårat babbel i hela matsalen. Jag tycker om båda sorterna av dagar. För hur mycket eller lite vi än pratar så är det riktiga vänner som sitter omkring detdär bordet. Ingen som sviker eller försvinner. Alla finns där. Det kallar jag äkta vänner och riktig vänskap!
Visst, att sitta och äta tillsammans kanske inte gör oss helt oskiljaktiga men det finns ett band mellan alla. Ett band som jag hoppas kommer finnas kvar.

Och självklart finns det helt underbara människor som inte sitter vid "det omtalade mack-bordet". Jag älskar er också!

image38

Without you i wouldn't survive!

Jag har tränat mycke idag! Det betyder att jag inte kommer kunna gå imorrn. Sjukt kul med idrott andra timmen då. Äh, det fixar sig. Stavgång, hur jobbigt kan det vara egentligen? Man dör nog inte iaf. Jusste, jag måste komma ihåg att avboka mig från passet imorrn. Jag bangar det. Tar en promenad istället. Det känns lite lättare.

Sen måste jag börja packa i veckan. Jag hatar att packa!!!! Jag får alltid dendär känslan av att jag missat eller glömt något. Det är urjobbigt. Och nu vet jag inte ens hur vädret är på Teneriffa. Får fråga mormor senare i veckan. Eller kolla på internet, vi får se. Hur som helst så kommer jag använda högat en tredjedel av min packning. Så är det alltid. "Den kan jag ju ha någon kväll, denhär är ju så grymt skön, denna kanske är bra att ha..." blablabla. Så tänker jag alltid. Det är nog ingen bra taktik. Får ändra på den!

Snart ska jag ta en dusch. Sen blir det till att börja plugga litegrann på konsthistorian (B-L-Ä) och titta på Snygg-Stefan (mums).
Tur att iaf Rebecca håller med mig om att han är snygg för det är han!

Nu ska jag ta undan mig mat. Men först ska jag bara försöka hitta Björn Gustavssons dikt, haha.

"när simba återvänder i lejonkungen"

HA, det var inte jag som missade bussen, det var Maja :) men hon fick skjuts in så det gjorde inte så mycke. Jag köpte ingenting, nästan. Hårsnoddar och hårnålar räknas inte. Himla kul att träffa både Helena och Aggan också. Och Ellen med sin fina blåsa på fingret.

Kvällen blev himla bra :) jag har så fina kompisar. (även om Malin väljer efterrätt före mig och Hannah ibland..) Hannah är superbra på att hacka lök och Malin är expert på att blanda dip.
Hannah och Malin ser precis likadana ut när dom sover. Dom ligger till och med på samma sätt med armarna om kudden. Det var ganska kul att se :)

Jag tycker att Björn Gustafsson är klockren! Dikten och sången.. HAHA!


Annars var det inga bra låtar ALLS i Melodifestivalen. Det var urkasst!

keep bleeding, keep, keep bleeding

Gårdagskvällen var skön. Låg och såg på alla möjliga olika tv-program men Malin. Båda två höll på att somna vid tio så va sa inte så himla mycke till varann. Men det var kul ändå. Tur att ingen såg när jag halkade och landade på rupmat precis vid Malin's brevlåda.. Haha, jag gjorde inte illa mig iaf :)

Ska springa till bussen snart. Eller det är nog bäst om jag kryper så att jag inte halkar, men det hinner jag inte. Kan inte missa bussen nu när Maja också ska med. Jag är taggad på stan men jag vet inte vad jag ska köpa. Äh, alltid blir det väl något :) Jag tror inte att jag behöver så mycket nya kläder inför resan. Har minst 15135132 linnen som ska med.. "DU FÅR INTE KÖPA FLER LINNEN, SOFIA" jotack, jag vet.
Pannkakaockså! Nu är jag sen!
Förlåt Maja om jag missar bussen. Jag springer NU!
puss

cuz you're always right here in my thoughts

"somebody wants you
somebody needs you
somebody dreams about
you every single night
somebody can't breathe
without you it's lonely
somebody hopes that
one day you will see
that's somebody's me"

fine, i got it

if i could turn back time

Provet gick okej. Jag är less på krig nu.

Har haft ont i ryggen hela dagen och mått illa lite då och då. Ja, ni tjejer vet ju vad jag menar.. PLus att min vanliga huvudvärk hälsade på idag. Himla roligt. Äh, skönt att få sluta tidigare iaf.

Min bror tycker inte om mig. Han låste in mig på toan. Eller.. han vet inte själv vad han gjorde men jag var där inne och han grejsade med låset. Sen for han på träning. När jag skulle ut gick låset bara inte upp! Jag ropade på min syrra men hon fick inte heller upp den. Efter ett tag gav hon min telefonen genom fönstrer (som är väldigt litet och minst 1.5 meter högt upp.) Panikslagen som jag var ringde jag till pappa och stortjöt. Han sa att om jag inte skärpte mig skulle han lägga på. Då la jag på. Det hela slutade med att syrran hämtade en stor och ställde ute på marken nedanför fönstret. Jag tog mig ut genom fönstret (smidig som jag är) och fick in genom ytterdörren. JAG VAR FRI IGEN! 

Nu har jag precis kommit hem efter att ha tränat. Mamma har fått upp dörren men hädan efter går jag på toan uppe, believe me!

Jag blir lite arg när jag alltid fastnar för serier. Nu ser jag nästan alltid Andra Avenyn när jag har tid. Snacka om att slösa bort tid egentligen.

one day i'll fly away

Jag tycker om att åka slalom! (även om mina fötter tydligen inte tycker om mina nya pjäxor...)
Det är sjukt kul att susa nerför backarna. Eller susa kanske jag inte gör. Men tar mig ner, haha. Backarna var sådär, varken bra eller dåliga. Och liv var ganska duktig för att åka för första gången :)

Nu är jag sjukt less på Första Världskriget! Men jag ska nog ändå läsa igenom allt en sista gång precis innan jag somnar.

CL-matchen vann över Grey's igår. (Spelade dock in det och såg det direkt jag kom hem från backen.) Oj, vad sur jag hade varit om Man utd inte hade fixat minst oavgjort.  Dom var det klart bästa laget, ingen tvekan om saken. Returen på Old Trafford borde ju gå bra nu när det står 1-1, hoppas jag.

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag innan jag sätter mig in i pluggandet igen.
TÄNK PÅ MIG IMORRN, JAG LÄR BEHÖVA ALLT STÖD JAG KAN FÅ PÅ PROVET!!

puss

dom gillar att ligga på marken..

HAHAHAHHA, snacka om att jag känner mig duktig!! Ja var nämligen den enda som inte vurpade idag med cykeln. Först Hanna påväg till skolan sen Malin I SAMMA KURVA påväg hem. Ojoj, du skulle ha sett.... Och sen ligger Hanna kvar på backen i flera minuter. Sminket bara rinner och jag har nog aldrig haft så kul varken till eller från skolan.
Plus att talet 12 är himla kul, ellerhur Hannah? Jag fattar egentligen inte varför men sjukt kul blev det. Jag hatar
-9 + 21, sånna tal är så grymt fiiiina.... not.

Slalom imorrn. Är lite taggad iaf. Jag längtar tillbaka till fjällen. Det var så grymt härligt där över nyår. Men det blir andra planer nästa år.. :)

PUSSS!

Ska träna nu för första gången på evigheter känns det som. Det ska bli jobbigt. Får se om jag stannar och ser lite på Homnsundcity sen.

CL: Man utd - Lyon vs. Grey's, HELP!!!!

i like it

Bästa morgonen på länge!
Grymt skönt att kunna sova, nästan, så länge man vill på en vardag. :)
Gick upp vid nio tror jag.  Fikade lite snabbt och sen satte jag min i soffan och försökte läsa en bok som jag hållt på med sen jul.. Det är ganska seg, svår att förstå, har ingen handling och är fet med liten text- jippi! Får nog lägga undan den snart och läsa något bättre istället. Mormor lär ju skratta lite om jag kommer ner till Teneriffa med samma bok som jag läste sist vi träffades, hehe.

Jag börjar skolan om exakt 73 min.
Nu ska jag duscha, äta lunch och sen göra mig iordning.
JUSSTE, jag glömde plugga på franskan igår.. shit!

cuz i want you

Det är ganska läskigt att cykla till skolan när cykeln alltid vill åt ett annat håll än vad jag vill. Malin tycker att mina vurpor  x2 är skitsnygga. Jag vet inte var jag tycker. "Men typ.. tänk att göra 'sälen' fast på rygg", så förklarar hon det men jag fattar inte ändå. Dock lyckades jag hålla mig borta från 'sälen på rygg' idag.

Jag hatar att redovisa inför klassen. Att låtsas vara Anne Holt och stå och säga att jag är lesbisk är inte heller så himla kul. Jag kan liksom inte så riktigt för det jag säger, om du förstår. Hur som helt, jag höll på att dö- Och det var inte lättare när Hannah precis gjort ett kanonfranträdande före mig. Haha, det började ju skitbra för mig. Jag tappade bort mig redan på första raden-- Men HEY, det gick okej-bra sen. Eller.. mycket bättre än vad jag trodde. Men om jag jämför men många andra så var jag inte så himla bra. Det är iaf skönt att ha gjort bort det :)

SO:n känns sådär. Jag fattar nog det mesta. Men franskan.. skjut mig. (Håll tummarna för mig imorrn...) Jag fattar aldrig varför jag ska kunna allt utantill. Men jag vågar liksom inte säga till Margareta så mycket om det :) haha. Henne säger man inte emot.

11.50 är en ganska bra tid att börja skoldagen tycker jag :) undra vad jag ska hitta på hela morgonen...

MAJA, SLUTA VARA SJUK. I NEEEEEEEEEEED YOU!

Me, myself and I

JAG:

.. är trött
.. drömde hemska mardrömmar inatt.
.. har apelsingrejs under naglarna.
.. är lite less på att vara sjuk.
.. orkar ingenting.
.. borde plugga på värdskriget.
.. måste flytta kläderna från golvet till garderoben.
.. vill åka till Teneriffa NU.
.. ska sova bort kvällen.
.. vill sova bort mycket.
.. ska inte bry mig
.. ska inte låta det påverka mig.
.. måste hålla mitt löfte.
.. tycker att du är jobbig
.. tycker att du ändå är ganska fin
.. vill bara bli arg.
.. går till sägen nu.

SKITKUL INLÄGG, verkligen :)

Baby till your heart belongs to me..

"from the very first moment i saw you
thats when i knew
all the dreams i held in my heart
had suddenly come true"

dreams never come true.

come on baby its all right..

Första världskrigen är hemskt. Och helt jävla meningslöst! Okej, säg något krig som varit meningsfullt men..
Seriöst, ligga i skyttegravar i 4 år och skjuta på varandra? 9-10 miljoner människor som dör? -> Hitler får makten några år senare. Har någon kommit på varför kriget är bra än? Nej, trodde väl det.
Har läst alla sidor i min fina, gröna historiebok, alla anteckningar plu en uppsats som jag fått låna av en kompis. Okej, jag har läst allt detdr typ tre gånger idag.. Men jag har svårt att få in och komma ihåg allt. Det är ju hur mycket som helst. Och om man lyssnar på musik blir det lätt så att man koncentrerar sig mera på den än texterna, haha.

Shape of my heart
Be mine
Because you live
Because you loved me
Bet on it
Better man
Always
Bed of roses
Living on a prayer

är de låtar som gått runt, runt i mitt huvud de senaste timmarna. Vissa är kanske inga höjdare men det funkar ;) haha.
(Okej, jag ska vara ärlig. Dom kommer efter varandra i min ipod så jag orkar liksom inte byta. Men efter sista låten kommer det något helkasst så då kör jag rundan runt igen, HAHA)

En rolig sak är att jag har träningsvärk i rumpan efter att ha åkt skridskor. Hur kass är man inte då? Får skylla på att jag fortfarande är lite sjuk..

Nu ska jag fixa lite saker och sen KANSKE ta en snabb promenad, om jag orkar :)

mellopello

4-0, det är bra :) jag är nöjd!

Ola var snygg. Sjöng inte sådär superbra som han kan... Men han såg glad ut, låten är precis som hans andra låtar och han är tjejfavorit. Ni i Andra chansen, akta er-- typ.
Om man jämför kvällens tävling med förra veckan så utklassar kvällens låtar förra veckans, med hästlängder. Verkligen! Ganska kul att Carola inte gick vidare till finalen. Hon såg så himla säker ut. Jag tycker iaf att Sanna's låt var råbra. Och oj, vad tjejen kan sjunga.
Jag ska ta hand om min lilla kusin nu. Eller ja.. inte lilla, ganska stora.
PUSSS

but HEY.

Fa-cupen: Man utd vs. Arsenal 2-0. Men dom får klara sig utan MYbaby.. not so fun but HEY, that's life.


BAMDIDODIBAMBAM

Luff igår. Det var kul. Somnade inte denhär gången iaf :) Okej, förra gången var jag övernaturligt trött.. Helena och Agnes, you made my day.Åt ingen "riktig" mat igår utan jag gick och smååt hela kvällen. Inte bra.. Var råhungrig när jag gick från bussen men när jag kom innanför dörren orkade jag inte ens ett äpple-
Direkt jag fått av mig min jacka så gick jaf och pussade på¨min söta kusin som sov i min syrras rum. Hon måste vara bland de sötaste varelserna som finns. (hon ser nästan likadan ut som mig när jag var tre, haha) MEn treåringar är söta.
Nu är en annan liten kusin här. Okej, inte så superliten. Sju år, då är man stor..enligt henne ;) Hon vill hitta på något nu så jag ska nog spinga nerför trappan och kasta mig in i syrrans rum och skrämma de två små söta tjejerna :)
Sen taggat vi melodifestivalen! GO OLALA, typ-...



KOLLA SÅ STOR MAN ÄR NÄR MAN ÄR SJU ÅR!

i realize my love for you was strong

Hej!
Mitt namn är Sofia.
Jag är så trött så att jag vet knappt vad jag ska göra med migsjälv just nu.
Jag sitter och tuggar på hårda gamla skorpor för att hålla mig vaken.
Jag har en stor filt runt mig för att jag fryser så mycket.
Jag är glad att jag får lite sovmorgon imorrn.
Jag tycker att allahjärtansdag är överskattat! Den är ju egentligen bara till för att folk ska köpa gelehjärtan oh visst är dom goda.. Men behöver man verkligen en speciell dag för att köpa sånna? Visst kan man visa lite extra uppmärksamhet till dem man tycker om med det är ju egenligen ännu roligare om det kommer mera spontant. Alla förväntar sig ju liksom att något gulligt ska hända på allahjärtansdag. Det är ju mycket roligare om det blir en överraskning någon av de resterande 364 dagarna på året. Okej, 365 eftersom det är skottår..
Men detta är bara vad JAG tycker.

Nu ska jag äta ännu mera hårda gamla skorpor och se OTH.

PUSS.
Och.. fine. Glad alla hjärtans dag!

or who i'm supposed to be

One tree hill, behöver jag säga mera?
OTH är typ det bästa som finns. Visst finns det svackor i programmen ibland men OJ så bra det kan vara. Såg precis första avsnittet på säsong 5. Ganska så annorlunda om man jämför med tidigare säsonger men självklart kom tårarna ändå på slutet.
Nathan ser allmänt äcklig ut..
Lucas är oj så snygg.
Haley ser 15 år äldre ut.
Brooke ser ut som en tjej som lever livet.
Peyton ser ut som hon alltis gjort.

Haha, nu avslöjade jag inte så mycket men..

Att skriva om häxjakten är svårare än jag trodde. Det finns nästan ingenting alls! Skrev en sida nu ikvl men jag skulle behövt skriva elva, minst. Och jag skulle ha behövt läsa etthundra-elva sidor i svenskaboken men jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Därför gör jag det inte heller.

Nu är det Grey's, YESSSSS! Det är hur bra som helst, även om det aldrig någonsin kan hota OTH.

image34

Glömde säga att musiken i OTH är helt underbar. Lyssna på "OTH-Friends with benefits" så förstår du säkert :)

Sofia's life by HG

  1. Gå journalistutbildning, bli journalist.
  2. Tröttnar på det.
  3. Reser och träffar fin kille från GBG.
  4. Träffar sedan Ola och blir otrogen mot GBG-killen.
  5. Turnerar med Ola som hans kör-tjej.
  6. Gifter mig med Ola.
  7. Skaffar barn.
  8. Sticker till USA med barnen och lämnar Ola.
  9. Blir president eller känd politiker.
  10. TJÄNAR FETT MKT DEG ;)
  11. Köper en "walk-in-closet" till HG.
  12. Blir en härlig pensionär och bor i en strandvilla. Och bakar bullar till barnbarnen.
  13. ..Lever livet :)

HAHA, Hannah är ganska bra. Men.. jag vet liksom inte hur mycket av detta som kommer att bli sant.

OCH OBSERVERA ATT DETTA ÄR HANNAHS TEORI, JAG HAR INGENTING MED DEN ATT GÖRA (förutom att det är mitt liv men..)

Måste också tillägga att detta var ett par månader sen.


without you i'm a sinking ship!

Ännu en eftermiddag har liksom bara svischat förbi utan att jag gjort någon somhelst nytta. Såg tv efter skolan men det var ingenting bra. Sen har jag suttit framför denhär mojängen hela kvällen. INTE ALLS BRA. Har letat lite på sommarjobb men det är ju jättesvårt. Vem skulle vilja anställa en ganska ohändig tjej? Typ ingen, ellerhur? får ta en sväng till på stan på fredag.
Åh, jag blir bara så avundsjuk på alla som redan har hittat ett sommarjobb som de trivs med. Jag vet inte ens vad jag vill.
Ikväll skulle jag även ha börjat skirva på mitt extra-arbete i SO men nejnej, det "glömde" jag helt bort. Att skriva om häxor är ju ganska kul men det finns liksom inte så mycket fakta som jag trodde. Plus att det är ganska svårt att förstå. Menmen, jag blir glad bara jag krafsar ihop något. Imorrn, säger jag bara! Ska häxorna få sog en rejäl omgång! :) om jag kommer ihåg det----

För ovanlighetens skulle så hade jag en skön morgon. Upp och duscha sen la jag mig i sägen och sg på tv. Vem gästar inte The Voice om inte min (enligt hannah?) blivande man, jaa, jag ska förklara sen.., Ola-
Han var snygg. Sen direkt efter satte jag på Mix och vips så var han där också. Snacka om att vara snabb.
Aja, till Hannah's teori då.
Jag skulle skriva något till engelskan och frågade om hon kunde förutspå mitt liv. Och visst kunde hon det. Och oj, vilket roligt liv jag skulle leva! :) minns inte allt men jag skulle iaf gifta mig(?) med Ola och sen ta barnen och sticka.. Jag ska leta reda på pappret och skriva in det här sen.
Det var ganska kul, då iaf :)

Och självklart sitter jag och lyssnat på Ola-gubben nu. (KLAGA INTE) 
Helt ärligt, det är rätt bra :) båda skivorna faktiskt!

 Här var vi glad!
 

as strong as you were

Jag vet inte vad jag ska skriva om idag. Det har verkligen inte hänt någonting. Bara en helt vanligt dag. Franska, idrott, biologi, svenska och matte. Jag satt och läste min svenskabok på idrotten. Är nästan lite stolt över att jag plöjt 70 sidor idag, inte illa! Men den kan vara ganska dryg ibland.

Förövrigt har min förkylning inte blivit bättre. Känns som att jag ska tappa huvudet snart, så tugnt är det. Jag får fortsätta med att äta apelsiner och sånt nyttigt. Och sova!!! Jag är verkligen inte bra på att sova. Men ikvl ska jag lägga mig ovanligt tidigt, så det så.

Hmm, värt inlägg... Ska se lite tv bland täcke och kuddar i sängen nu. Guu, så skönt. PUSSS

- KRYA PÅ DIG, SOFIA
-TACK, SOFIA.
så, nu sover jag nog gott.... not!

holmsundcity!

Förkyld, förkyld och förkyld. Ja, det är jag.. skitkul :) :) :) :) not...
Nu kan jag inte träna imorrn. Det vill jag! Men skidorna måste jag ju också hoppa över, tyvärr. hehe. Iochförsig så var det rätt kul förra gången. Springa med bara en skida och noll stavar och sånt. Men jag är sämst, verkligen. Det är nästan så att jag blir glad om det ens går framåt.

Det kändes lite konsitigt att titta på en "tjej-match" på storsjö idag. Inte för att det var mitt gamla lag med det var liksom så länge sen jag så en sån typ av match. Han knappt gjort det sen jag slutade. Och ja, det är lite tomt då och då. Ska kolla när mitt gamla lag har nästa hemmamatch. Jag tror att jag måste dit och kolla. Mest bara för att.. Plus att det är kul att liksom se hur alla har utvecklats. Alla har säkert blivit mycket bättre (om det nu är möjligt att bli bättre!)
Holmsundcityfl92 är och för blir (oavsett namn) ett av de allra bästa lagen någonsin. (endast man utd är bättre, eller nu är dom ju sämst men..) Jag älskar det fortfarande. Ränderna går liksom inte ur.
Shit alltså, vilka minnen. Sundsvall, Falun och UPPSALA 05-06. Gävle, Falun 06-07-- Helt fantastiskt, OHYES. Jag vill bara säga tack för den tiden, TACK!!

Okej, dethär skulle inte bli en summering av min såkallade innebandykarriär men.. Jag är ju som de flesta vet, expert på att dra iväg på helt olika spår i mitt skrivande ibland.

Nu ska jag inte dra iväg mera utan avsluta detta, något förvirrade inlägg.
Någon sa till mig att sömn kan bota förkylningar så jag får väl prova det, om ett tag.

GODNATT!

    pusssssss


värre än sämst

2-1, bläblä-
"duu, hur spelare utd idag?"
"ja, vad tror du?"
"dåligt?"
"värre"
"förjävla kasst?"
"värre"
"det är inte ens värt att prata om?"
"ännu värre"
Så, nu vet du hur dom spelade..

glory, glory.. not.

Nu blir jag nästan lite ledsen. Man utd ligger nämligen under i matchen mot city. Det är väl onödigt att förlåra igen mot dem! Svennis är inte så bra som han tror.. Man kunde ju tro att den tysta minuten skulle tagga alla utd-spelare att göra sitt yttersta för att hedra de som dog för 50 år sedan, men icket. Inte ens MyBaby, förlåt Cristiano, har gjort mål.. Jag ska inte uttala mig om hur de spelar eftersom jag inte ser matchen men troligen så spelar de inta alls bra. Får höra med någon säker källa senare.
Äh, jag får sluta klaga. De gör säkert sitt allra bästa.....

 please baby..

don't stop the musicccc

Idag har jag.. sett på tv, ätit mackor, fixat musik till ipoden, lagt in kläder i grarderoben och sånt. Ganska meningslös dag hittills.
Det är egentligen sjukt vilken musikk man har på datorn. Minst hälften skulle jag aldrig erkänna att jag hade om någon frågade mig. För hur kul är det att erkänna att man har:
♦ Westlife
♦ Backstreet boys
♦ Spice girls
♦ Basshunter
♦ Markoolio
och tusen andra super coola artister. (OJ, nu erkände jag visst...)
Det är inte heller bara kanske två elle tre låter utan typ alla det någonsin gjort i hela världeshistorien.
Och det allra, ALLRA värsta är att det är typ bra.. Iaf några låtar av Westlife, BSB och Spice girls. Jag måste rensa bort allt skit nångång..
Nu har jag likson erkänt att jag inte stänger av radion när någon dänga av BSB kommer. Men jag tror ändå att de flesta redan visste det. Många har ju sina åsikter om min någon "lugna och smöriga" musiksmak som kan ploppa upp ibland. Balladdrottning, visst var det så?
Men du ska veta att det finns mycket annat än ballader på min kära dator också..

Jag är rätt att Tarzan inte fått mat idag. Det är nog min vecka fortfarande.. Äh, han ska få lite mysigt pellets nu och sen ska jag gå till konsum och köpa grädde till mamma.

I'LL BE BACK!!
Om jag inte halkar och slår ihjäl mig, det vill säga..

i'll be there when u need me.

Vet du en sak? Det är ganska kul att laga mat med mina syskon. Eller ja.. Samme gjorde väl inte så mycket men. Agnes var duktig :) våra pizzor blev ju världsklass! OJA! Och nu är jag nådigt mätt. Kul att Agnes och Samuel håller på att fixa efterrätt, jag är inte speciellt sugen just nu. haha. Men lite går alltid ner. Undra vad dom gör för något?

Skolan var ganska dryg idag. Eller allt blir ju drygt när man har ont i huvudet. Badet var inte så hemskt som jag trodde. Men Malin skräms! Att du kunde försova dig sådär-- Jag blir ju rädd!!!
Våran engelskaredovisning var ju ändå kung! Och att träna på den var ännu roligare, haha. Jag var lite, bara lite flummig och borta. Mina poser var väldigt vackra och "the box" blev fin. Det mänskliga G:et gjorde ju verkligen succe. Jag minns typ inget mera av skolan. Det kanske är bäst så..

Nu ska jag diska undan lite snabbt och sen se Let's Dance med mina underbara snå trulltottar. Hoppas bara att Danny gjort något åt sitt hår..

THANKUU!!

Ville bara hälsa världen att jag är glad att Malin bytte lag till Iksu- Nu går hon mycket snabbare eftersom hon alltid måste springa eller gå fort från bussen till träningen. TACK IKSU, livet är en aningen lättare att leva när det finns någon som nästan håller samma takt som en själv :)

all by myself

Fick "förhinder" när jag skulle blogga igår. Men det gjorde inte så mycket eftersom jag egentligen inte hade något kul att berätta. Förutom kanske att jag kladdade den bildsalen med gips.. det var INTE meningen!! Hela jag var iaf också full med gips när jag gick därifrån, superkul!

Svenskauppsatsen på Nationella idagrå.  Äh, jag vet inte vad jag ska säga. Är rädd att jag kan ha blandat två ämnen. Om jag har gjort det så är det IG direkt, yesssss!!! Jag babblade mest bara på om stressen i dagens samhälle blablabla--  typ. Nu är det bara att hålla tummarna :)
Ett litet tips bara, ät inte en kartong vindruvor själv. Du mår garanterat illa sen, believe me!

Måns har övergett mig för sin moppe, det tog hårt kan jag säga, haha..
Magdalena är spårlöst försvunnen, någon som har sett henne?
Mina "påväg-hem-från-skolan-friends", båda två har övergett mig, SKITKUL :)
Tur att Malin finns på tisdagar och torsdagar iaf.

No work-out tonight. Mina ben pallar inte! I'll take a walk with Malinoo instead. Det är nästan ett mirakel att hon vill gå ut.. haha. Jag tar två pass imorrn efter skolan istället. Ska ändå vara barnvakt åt mina UNDERBARA syskon.



 pusssssssssssssssssssss!!!!

to stand in her spotlight.. again

Varför är semlor så stora? Jag menar.. Kan man inte göra dom lite mindre så att man kan äta en hel utan att börja må illa? Det tycker jag iaf hade varit en bra idé. Håltimmen var ganska så soft :) Gick på Nisses och åt (alldeles för stora) semlor. Men goda var dom, OJA!
SO efter hålet i 80 min är ganska jobbigt. Men om det är genomgångar så slipper man ju iaf att tänka så mycke själv. :)

Nationella då.. Det var inte så hemskt som jag trodde. Men vissa frågor var ganska konstiga faktiskt. Äh, det är bara att hoppas på det bästa. Man kunde ju liksom inte ha gjort det bättre men.. JAG VILL VETA RESULTATET NU. Fast det kommer nog ta ett tag.........

Nu, eller om ett tag, ska jag pallra mig ner till hallen. Även om jag höll på att tappa benen igår så ska jag göra ett försök idag igen. Det får gå som det går helt enkelt.Det bästa med att träna är nästan promenaden hem och minuterna i duschen. Jag skulle kunna stanna i duschen i timmar om jag fick. Men lilla pappsen blir nog inte så jääätteglad då :) hihi.

 MM-MM, det var gott!!

keep it up, babe.

Yes, yes, yeeeeeeees, jag taggar sönder till Nationella imorrn.. not. Det känns ganska jobbigt att sitta med samma frågor i en och en halv timme. Om man får hjärnsläpp (som jag tror att jag kommer att få.. inte kul) är man typ helt körd. Äh, positiva tankar nu. Man får ju ha fika, hehe. Problemet är bara att när alla sitter och snaskar i sig godis sitter jag med mitt päron eller så. Funderar på vilken frukt jag ska ta med päron ligger ganska högt upp på listan. 34 dagar utan godis är faktiskt inte så himla dåligt gjort :) Men några veckor till ska jag väl klara.

Jag är hungrig! Maten jag lagade smakade pyton, seriöst. Fick instruktioner av mamsen på telefon och gjorde precis som hon sa men njae, det blev inte bra.
En macka, ett päron och ett glas yoghurt lockar ganska mycket just nu. Men först ska jag ta en liten dusch. Det var jättejobbigt att träna ikvl. Sen SOVA! Jag lär ju behöva all sömn jag kan få tills imorrn, puss.


maa frukost

♦ 1 dl blåbär (frysta)
♦ 1 dl vaniljyoghurt
♦ 1 dl mjölk
♦ ½ dl havregryn
MIXA!

Hur gott som helst, världens bästa frukost :)

cry me a river, baby

Idag har jag gått. Jag gick runt hela Holmsund och tog lite bilder här och var som du kanske ser. Det tog två timmar. Okej, jag kanske hoppade över vissa ställen men nästan hela Holmsund fick jag nog se. Sen middag hos farmor och farfar. Man blir alltid så himla mätt när man varit där, undra varför.. Jag hoppade träningen idag, får ta igen det imorrn.. kanske.
Är iaf ledig imorrn, GRYMT SKÖNT! 
Nån dag måste Majsan lära mig hur golf går till. Det enda jag vet är att man slår med en klubba på en boll och försöker få den i ett hål, typ :) Låter ju inte så himla svårt egentligen. 

  Nu ska jag se Wallander med Snygg-Stefan, CIAO!


holmsund.

     
     
     
  
  
Fina, fina Holmsund!

aggan paggan är bra-

ÄNTLIGEN helg. Så grymt skönt. Sov länge sen käkade jag frukost framför tvn. Ganska soft att vara ensam hemma på morgonen. Men det är inte lika soft att gå till bussen med slask upp till knäna. Okej, kanske inte riktigt upp till knäna men nästan.
Och självklart brände jag pengar fast jag lovat migsjälv dyrt och heligt att inte köpa något.
Två linnen och några örhängen köptes i bara farten, haha. Äh, det är alltid bra att ha linnen.


Jusste, fick veta nationella engelska muntliga igår :) blev så grymt glad när jag fick mvg. YESSSSSSSSSSS!!!!!



agnes, jag älskar dig.
Du är så himla bra :)
pusss

alla, alla, alla!

Alla är bara sjuka.
Alla går omkring och hostar, snörvlar och nyser.
Alla är alltid trötta.
Alla blir lätt sura.
Alla blir ännu lättare flummiga.
Alla får superkass humor.
Alla likamed jag plus ganska många till.
 

RSS 2.0